שנה רביעית ברציפות: ההישג הבינלאומי הנכסף של אסף גרניט

דירוג מסעדות היוקרה מישלן, הודיע כי מסעדת שבור (Shabour) של השף אסף גרניט, תשמור על כוכב המישלן שלה. למעשה, הדירוג היוקרתי שומר על הכוכב של המסעדה זו השנה הרביעית ברציפות 

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אסף גרניט
אסף גרניט | צילום: איתן קגרי

דירוג מסעדות היוקרה מישלן, הודיע היום (שני) כי מסעדת שבור (Shabour) של השף אסף גרניט, תשמור על כוכב המישלן שלה. למעשה, הדירוג היוקרתי שומר על הכוכב של המסעדה זו השנה הרביעית ברציפות.

את מסעדת שבור אשר ממוקמת ברובע השני של פריז, מנהל בפועל במטבח באופן שוטף השף דן יושע, והיא מסעדה המציגה פרשנות מודרנית ויצירתית לאוכל הירושלמי המסורתי. בין המנות שהפכו למיתולוגיות, ניתן למצוא דג ברוטב חמאה לבנה שעשוי מטחינה או צדפה עם רוטב זביון של קובה חמוסטה.

למרות שכוכב מישלן אחד הוא ציון גבוה במיוחד למסעדה, רבים מחובבי האוכל יעדיפו לאכול דווקא במסעדות של כוכב אחד או שניים ולא במסעדות של שלושה כוכבים, וזאת מאחר ולרוב הן יהיו יקרות מאוד ומכובדות מדי.

תגיות:
אסף גרניט
/
מדריך המסעדות של מישלן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף