זורקים את הקליפות של השום והבצל? לא תאמינו מה אפשר לעשות איתן

רובנו זורקים את הקליפות של הירקות שאנחנו אוכלים, אבל מסתבר שיש כמה דברים שאפשר לעשות איתן ושלא חייבים לזרוק. הטריק הוויראלי הבא שהועלה לרשתות החברתיות עשוי להפתיע אתכם במיוחד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מטגנים בצל ושום? הטעות שכולנו עושים במטבח עלולה להזיק ללב שלנו
מטגנים בצל ושום? הטעות שכולנו עושים במטבח עלולה להזיק ללב שלנו | צילום: אינג'אימג'

קודם כל, יש לשטוף את הקליפות בתמיסה של מים וחומץ. לאחר מכן, יש לפזר אותן על תבנית מתאימה ולאפות אותן בתנור בטמפרטורה הנמוכה ביותר לכמה שעות. שימו לב: זמן האפייה תלוי בייבוש מלא של הקליפות, לכן יש לפקח עליהן. ברגע שהקליפות יבשות ופריכות, יש לטחון אותן לקבלת אבקה. התבלין הביתי החדש שלכם מוכן.

אפשר להשתמש בו בכל מתכון שדורש בצל או שום טריים. העוקבים של קרלי התלהבו מהרעיון והגיבו בהתלהבות. גולשת אחת כתבה: "איזה רעיון מעולה! אני שומרת שאריות ירקות במקפיא ומוסיפה אותן לתבשיל מרק טעים". אחר הוסיף: "יש לי שקית של קליפות בצל שאני שומר בדיוק בשביל זה". גולשת נוספת ציינה: "ניסיתי את זה וזה לא היה כל כך טעים. אולי כדאי להוסיף מלח ותבלינים אחרים".

תגיות:
שום
/
טיפים
/
בצל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף