לוחמת: כשמסביבה מסעדות נסגרות ג'יה מתעקשת להמשיך לסעוד ולרקוד

זו לא תקופה קלה, בלשון המעטה, למסעדנים, ומאז פרוץ המלחמה נסגרו מסעדות ותיקות רבות וטובות, והרשימה ממשיכה להתעדכן. בין כל אלה, ניצבת ג'יה הנפלאה ומתעקשת להשאר ולהמשיך בכל הכח, וזוכרת את חברי הצוות שלה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כאן בשביל להשאר. ג'יה בר אוכל יפני
כאן בשביל להשאר. ג'יה בר אוכל יפני | צילום: אנטולי מיכאלו
4
גלריה
טאקוס עם קריצה לעולמות היפניים. ג'יה
טאקוס עם קריצה לעולמות היפניים. ג'יה | צילום: אנטולי מיכאלו

מדי ערב, החל משעה 19:00 עד השעות הקטנות של הלילה, נולדת כאן אווירה מיוחדת, של שמחת חיים בלתי ניתנת לעצירה. "חוויית הבילוי היא עם קצת יותר חספוס מזה שאנחנו רגילים אליו בארץ, ומשלבת אוכל טוב, מוסיקה, ריקודים, אלכוהול וחופש - בילוי שיכול להתחיל באכילה סביב השולחן ולהסתיים בריקוד, בלי לגרוע מכל הפרמטרים" מסביר רמות. "בכל עיר מרכזית באירופה ובארה"ב, במדריד, ברצלונה, אפילו בדובאי, אפשר למצוא את הבר עם האוכל המגניב והגבוה, שלא חייב לבוא במעטפת של מסעדת יוקרה ומוסיקת מעליות. אנחנו פותחים בשבע כל ערב ובשמונה עולה דיג'יי ומי שרוצה יכול לקום לרקוד. ואנשים אכן קמים ורוקדים. זו לא הופכת להיות מסיבה חסרת מעצורים, אבל אנחנו כאן בשביל ליהנות.

הבר של ג'יה. נותנים פה כבוד לאלכוהול
הבר של ג'יה. נותנים פה כבוד לאלכוהול | צילום: אנטולי מיכאלו
שולחן בג'יה. אחרי האוכל קמים לרקוד
שולחן בג'יה. אחרי האוכל קמים לרקוד | צילום: אנטולי מיכאלו

ג'יה מספקת חוויה שהיא לא רק אוכל מעולה, אלא מסיבה במרכז הבילויים של תל אביב, באווירה תוססת של בר לאונג'י סקסי. ""זו לא מסעדה. זה בר. אבל חשוב לנו להגיש אוכל איכותי, טרי מאד, ואותנטי מאד" מוסיף רמות "בגלל זה הבאנו את השפים המומחים מתאילנד. זה ברמה הקולינרית. ההסתכלות שלנו על אלכוהול היא לא שונה. יש פה מגוון סוגים של סאקה, יינות שנבחרו בקפידה וקוקטיילים שרקחנו בעצמנו".

תגיות:
תל אביב
/
סושי
/
מסעדות חדשות
/
דאנס בר
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף