טעמי העולם בגרסה כשרה: השף אליאס מביא בשורה קולינרית חדשה

אחרי 19 שנות ניסיון במטבחים מובילים בעולם, השף אליאס מביא לישראל מטבח כשר למהדרין המשלב טעמים עולמיים: מפסטות טריות בעבודת יד ועד אסאדו ברביקיו בלחמניות חלה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מהמטבח של אליאס עבאדי
מהמטבח של אליאס עבאדי | צילום: הדס פרץ קרמיקס
4
גלריה

לאחר 19 שנות ניסיון במטבחים מובילים ברחבי העולם, השף אליאס עבאדי פותח מיזם קולינרי חדש המשלב מטבח כשר למהדרין עם טכניקות בישול עולמיות. "החיבור שלי לאוכל התחיל במטבח של אמי," הוא משתף, "שם למדתי את יסודות הבישול הביתי והאותנטי".

אליאס עבאדי
אליאס עבאדי | צילום: הדס פרץ קרמיקס

"המטבח של אליאס" מתמחה בהכנת פסטות טריות בעבודת יד, המשתלבות במנות ייחודיות כמו פפרדלה ראגו וניוקי אלי אוליו. מנות הדגל שלו כוללות פילה לברק עם פסטה פיצ'י בעבודת יד וירוקים, לצד כדורי בשר שבדיים המביאים טעם מהמטבח הנורדי.

מהמטבח של אליאס עבאדי
מהמטבח של אליאס עבאדי | צילום: הדס פרץ קרמיקס

התפריט המגוון כולל גם נגיעות ים-תיכוניות מובהקות, כמו קבב דגים עם ירקות צלויים ופילה דניס. חובבי הבשר ימצאו מנות כמו לחמניות חלה במילוי אסאדו ברביקיו וקציצות בשר ברוטב עגבניות וזיתים. המנות מוגשות בפורציות נדיבות ובמחירים הוגנים, כולל אופציות לילדים ומבחר סלטים טריים.

מהמטבח של אליאס עבאדי
מהמטבח של אליאס עבאדי | צילום: הדס פרץ קרמיקס
תגיות:
אוכל
/
אוכל כשר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף