לאחר 19 שנות ניסיון במטבחים מובילים ברחבי העולם, השף אליאס עבאדי פותח מיזם קולינרי חדש המשלב מטבח כשר למהדרין עם טכניקות בישול עולמיות. "החיבור שלי לאוכל התחיל במטבח של אמי," הוא משתף, "שם למדתי את יסודות הבישול הביתי והאותנטי".
"המטבח של אליאס" מתמחה בהכנת פסטות טריות בעבודת יד, המשתלבות במנות ייחודיות כמו פפרדלה ראגו וניוקי אלי אוליו. מנות הדגל שלו כוללות פילה לברק עם פסטה פיצ'י בעבודת יד וירוקים, לצד כדורי בשר שבדיים המביאים טעם מהמטבח הנורדי.
התפריט המגוון כולל גם נגיעות ים-תיכוניות מובהקות, כמו קבב דגים עם ירקות צלויים ופילה דניס. חובבי הבשר ימצאו מנות כמו לחמניות חלה במילוי אסאדו ברביקיו וקציצות בשר ברוטב עגבניות וזיתים. המנות מוגשות בפורציות נדיבות ובמחירים הוגנים, כולל אופציות לילדים ומבחר סלטים טריים.