הגענו בשעת צוהריים מוקדמת, רגע לפני שהעומס הגדול מתחיל והתור הופך לארוך במיוחד. המקום היה נקי ומזמין. לצד קערה גדולה ונקיה לפסולת חיכה על כל שולחן מתקן למפיות- משהו שלא תמיד יככב על שולחנות במקומות מהסוג הזה.
השווארמה-מן החביב שאל מה לשים לנו בפיתה, וכבעלי ניסיון ורצון לדפוק את המערכת, ביקשנו למרוח חומוס, טחינה, חריף, עמבה ולמלא את הפיתה רק בבשר. את הפיתה הוא הפציץ במיקס שווארמה הודו ועגל ומעל לכל הטוב הזה, מזג בנדיבות עוד קצת טחינה ועמבה, שלא יחסר. ויתרנו על ירקות, חמוצים וסלטים שתופסים מקום ונפח.