במה שנראה כמיקום לא שגרתי למסעדת שף, בין אשקלון לקריית גת, שוכנת מסעדת "ערמונים" במלון ספא דרים איילנד. המסעדה, המשלבת בשר ונגיעות ישראליות מודרניות, מפתיעה כבר מהכניסה עם עיצוב מרשים הכולל עצים לבנים גדולים ותאורה ייחודית.
מלון הבוטיק, המכיל 26 חדרים בלבד, מציע למבקרים גם בריכות פנימיות וחיצוניות. לפי גבע בן משה, מנהל המסעדה, המקום מושך סועדים מכל הארץ. המסעדה עצמה יכולה לארח עד 150 סועדים נוספים, ומציעה בידור מדי ערב - בערב הביקור שלנו היה תקליטן.
התפריט מצומצם יחסית עם תשע מנות ראשונות ושבע מנות עיקריות, בנוסף למנות מתחלפות. המנות המעניינות כוללות בקלוואה עגל (68 ₪) עם טחינה, סילאן וקרם קוקוס, וקפלטי סלק (78 ₪) בראגו פטריות. הלחם האיטלקי (28 ₪) נאפה במקום עם מלח ורוזמרין. במנות העיקריות, האנטריקוט מיושן (169 ₪) - נתח של 300 גרם על הגריל, מוגש עם קונפי שום - היה מצוין ובמחיר סביר. פילה סלמון ניסואז (128 ₪) הוגש עם לימון כבוש וחריסה, צלוי בטאבון. לקינוח, הרוטונדו (52 ₪) מציע שכבות של קרמל וטופי עם מרקמים פריכים.
רוני, המלצרית שלנו, הייתה מקסימה והתעניינה בכנות בחוויה שלנו, בעוד המנהל גבע בן משה נראה בכל מקום במסעדה, מוודא שכל האורחים נהנים.
מסעדת ערמונים, ריזורט דרים איילנד, שדה יואב, כביש 35 (בין אשקלון לקריית גת).
077-7299385