ראש בראש: סקר השווארמה הגדול של ישראל - מי הכי טובה בחיפה? | הצביעו

פערים של עד 20% במחיר, הבדלים בטעם והקהל מצביע: סקרנו את שבע השווארמיות המובילות בחיפה, וגילינו מי הכי משתלמת

חזי גור מזרחי צילום: יחצ
שווארמה חאזן
שווארמה חאזן | צילום: דוד רוזנטל
2
גלריה

ניתוח העלויות חושף כי המחיר הבסיסי למסעדן כולל: עלות בשר למנה (8-12 ₪), פיתה ותוספות (3-5 ₪) ועלויות תפעול כולל שכר (5-8 ₪) - סך הכל בין 16 ל-25 שקלים למנה. המחקר גם חושף את העדפות הצרכן הישראלי: 67% מעדיפים שווארמה הודו, 62% בוחרים בפיתה על פני לאפה, וסלט, טחינה וצ'יפס נחשבים לתוספות הכרחיות.

שווארמה אמיר ושווארמה חאזן
שווארמה אמיר ושווארמה חאזן | צילום: דוד רוזנטל

"בסופו של יום", אומר אחד הלקוחות, "שווארמה היא מנת רחוב קלאסית שאמורה להיות נגישה לכולם. אין שום סיבה שמנה כזו תעלה יותר מ-30-35 שקלים. כל מה שמעבר לזה הוא פשוט ניצול של הצרכן".

תגיות:
חיפה
/
שווארמה
/
השוואת מחירים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף