ניתוח העלויות חושף כי המחיר הבסיסי למסעדן כולל: עלות בשר למנה (8-12 ₪), פיתה ותוספות (3-5 ₪) ועלויות תפעול כולל שכר (5-8 ₪) - סך הכל בין 16 ל-25 שקלים למנה. המחקר גם חושף את העדפות הצרכן הישראלי: 67% מעדיפים שווארמה הודו, 62% בוחרים בפיתה על פני לאפה, וסלט, טחינה וצ'יפס נחשבים לתוספות הכרחיות.
"בסופו של יום", אומר אחד הלקוחות, "שווארמה היא מנת רחוב קלאסית שאמורה להיות נגישה לכולם. אין שום סיבה שמנה כזו תעלה יותר מ-30-35 שקלים. כל מה שמעבר לזה הוא פשוט ניצול של הצרכן".