הניסוי הקולינרי החדש של פאפא ג'ונס נוחת בישראל - אבל האם זה באמת עובד?

הרשת האמריקאית החליטה לחבר בין פיצה לקסדייה, ויצאה עם מנה חדשה בארבע גרסאות. טעמנו, התבלבלנו, והגענו למסקנות מעורבות

מיטל שרעבי צילום: פרטי
הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס
הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס | צילום: אמיר מנחם
3
גלריה

יש משהו מבלבל בשם "פאפאדיאס". קודם כל, זה צירוף מילים שאף פעם לא דימיינו. שנית, זו מנה שיוצאת מנקודת הנחה די מוזרה - שפיצה וקסדייה זקוקות לשדכן.

כשהגיעה הבשורה על "אחת המנות המצליחות" של הרשת האמריקאית, שנמכרת ב"אלפי סניפים בעולם", החלטנו לראות במו עיניינו מה כל כך מיוחד בחיבור הזה. התוצאה? ובכן, זה מסובך.

בואו נתחיל מהבסיס - מה שמקבלים זה למעשה פיצה שעברה קיפול באמצע - אם אתם מתעקשים, הייתי אומרת קלצונה שמרגישה מטוגנת. הבצק הדק של פאפא ג'ונס, שבדרך כלל עושה את העבודה בכבוד בפיצות הרגילות, מתמודד פה עם משימה חדשה: להיות גם פריך וגם גמיש. לפעמים זה עובד, לפעמים פחות - במיוחד כשנדיבים מאוד עם המילויים.

הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס
הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס | צילום: אמיר מנחם

אז מה יש על התפריט?

הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס
הפאפאדיאס של פאפא ג'ונס | צילום: אמיר מנחם

המחיר אחיד - 44.90 שקלים למנה שמפיקה בעינינו לזוג. לא מאוד זול, אבל גם לא יקר בהסתכלות על מספר הפרודוקטים בכל מילוי.

התחושה הכללית היא של מנה מאוד אמריקאית, שמנסה להיות עמוסה ומושחתת. אם בא לכם לנסות משהו חדש - קדימה. אבל אם אתם מחפשים ארוחה מספקת, אולי כדאי להישאר עם הקלאסיקות המוכרות של הרשת. או פשוט ללכת למקסיקני השכונתי ולהזמין קסדייה אמיתית. לפעמים פשוט זה טוב יותר.

תגיות:
פיצה
/
חדש על המדף
/
פאפא ג'ונס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף