יש משהו מבלבל בשם "פאפאדיאס". קודם כל, זה צירוף מילים שאף פעם לא דימיינו. שנית, זו מנה שיוצאת מנקודת הנחה די מוזרה - שפיצה וקסדייה זקוקות לשדכן.
כשהגיעה הבשורה על "אחת המנות המצליחות" של הרשת האמריקאית, שנמכרת ב"אלפי סניפים בעולם", החלטנו לראות במו עיניינו מה כל כך מיוחד בחיבור הזה. התוצאה? ובכן, זה מסובך.
בואו נתחיל מהבסיס - מה שמקבלים זה למעשה פיצה שעברה קיפול באמצע - אם אתם מתעקשים, הייתי אומרת קלצונה שמרגישה מטוגנת. הבצק הדק של פאפא ג'ונס, שבדרך כלל עושה את העבודה בכבוד בפיצות הרגילות, מתמודד פה עם משימה חדשה: להיות גם פריך וגם גמיש. לפעמים זה עובד, לפעמים פחות - במיוחד כשנדיבים מאוד עם המילויים.
אז מה יש על התפריט?
המחיר אחיד - 44.90 שקלים למנה שמפיקה בעינינו לזוג. לא מאוד זול, אבל גם לא יקר בהסתכלות על מספר הפרודוקטים בכל מילוי.
התחושה הכללית היא של מנה מאוד אמריקאית, שמנסה להיות עמוסה ומושחתת. אם בא לכם לנסות משהו חדש - קדימה. אבל אם אתם מחפשים ארוחה מספקת, אולי כדאי להישאר עם הקלאסיקות המוכרות של הרשת. או פשוט ללכת למקסיקני השכונתי ולהזמין קסדייה אמיתית. לפעמים פשוט זה טוב יותר.