חודש מרץ מביא עמו רוח רעננה לעולם הקולינריה הישראלי, עם ארבע בשורות משמעותיות שמשנות את מפת המסעדנות המקומית. מסעדות חדשות, שיתופי פעולה מרגשים ויוזמות קולינריות ייחודיות מבטיחות לשנות את חווית האוכל כפי שהכרנו אותה, ולהציע לסועדים הישראלים אפשרויות חדשות ומרגשות.
במסגרת שיתוף הפעולה, כל שף יכין מנה מיוחדת המוקדשת לחקלאים ולחקלאות המקומית, במטרה להעלות את המודעות לחשיבותם בשמירה על הביטחון התזונתי. חלק מהכנסות המופעים יועברו ללקט ישראל, ארגון הצלת המזון הלאומי, הפועל להצלת מזון והעברתו ל-300 עמותות המסייעות ל-415,000 נתמכים מדי שבוע. בשנת 2024 לבדה, הציל הארגון 31,402 טונות של תוצרת חקלאית טרייה והעביר למעלה משני מיליון ארוחות מבושלות לנזקקים.
המסע הקולינרי מתחיל בטארטלט טרטר בקר ושום צלוי לצד קרוסטאד ברוקולי עם יוגורט מעושן, המייצגים את תקופתו ב-Glass וב-Prism בברלין. מנת "יער" המיוחדת משקפת את המעבר התרבותי לברלין, עם פטריות מתורבתות כחול-לבן ועשן דרמטי. השפעת תקופת לונדון ניכרת בפרשנות המיוחדת לביף-וולינגטון, עם פילה בקר עטוף דוקסל פטריות ומנגולד. החלל המעוצב בקפידה כולל בר מרכזי ומטבח פתוח, המאפשר לאורחים להיות חלק מחוויית הבישול.
המקום עצמו מחולק לשלושה אזורים ייחודיים: פינה אינטימית לזוגות, בר תוסס עם ברמנים מקצועיים, ואזור מרכזי שהופך בלילה למועדון אקסקלוסיבי. החל מהשעה 23:00, שלוש פעמים בשבוע, המקום מתעורר לחיים עם מוזיקת טכנו מובילה, והופך למקום מפגש אהוב על סלבריטאים ואנשי ציבור המחפשים מפלט שקט מאור הזרקורים.
עולם המסעדנות הישראלי ממשיך להתפתח ולהפתיע, עם מגמות חדשות המשלבות קולינריה איכותית, ערכים חברתיים, חדשנות ואותנטיות. כל אחד מהמיזמים החדשים מביא בשורה ייחודית לתחום, ומרחיב את אפשרויות הבילוי והאוכל ברחבי הארץ, מהצפון ועד המרכז, מחוויות עממיות ועד לאירועי יוקרה אקסקלוסיביים.