"הגיע הזמן להתקדם ולעשות משהו משלי", משתף מחאשם. "אחרי שנים של עבודה אצל אחרים, עכשיו אני עובד למען עצמי ומשפחתי. צברתי מוניטין לאורך 30 שנה בתחום, ויש לקוחות שמלווים אותי מאז שהייתי נער בן 15. התחלתי לעבוד אצל אמיל כתלמיד אחרי שעות הלימודים, והגיע הזמן לצאת לדרך עצמאית", סיפר בראיון לאתר.
למרות העלייה במחירי השווארמה, מחאשם מתעקש להישאר תחרותי. "אני מתאים את עצמי למחירי השוק", הוא מדגיש. "איני יכול לגבות יותר מהמקובל, אך אני מציע איכות גבוהה. הבשר שלי איכותי במיוחד. הבהרתי לספק הבשר שאיכות היא תנאי הכרחי להתקשרות. אני מאמין שאיכות הבשר שאני מציע עולה על המתחרים".