בימים שהצורך בחיבור קהילתי חזק מתמיד, פסטיבל האוכל האהוב של תל אביב-יפו חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון עצום של מנות, שפים מובילים וטעמים מכל רחבי הארץ. האירוע, שיתקיים בין התאריכים 19-22 במאי (שני-חמישי) בשעות הערב, יפגיש בין שפים מובילים, מסעדות מכל הארץ והציבור הרחב - במטרה ליצור חיבור קהילתי סביב אוכל טוב ואווירה מיוחדת.
שיתוף פעולה עם מועדון "חבר"
עמיתי מועדון "חבר" ייהנו מהטבות בלעדיות, כולל שוברים מוזלים למסעדות במחירים של 15-25 שקל למנה, תורים ייעודיים ומתחם VIP סגור הכולל אזורי ישיבה, בר, עמדות צילום ופודטראק לקינוחים מיוחדים מהדרום.
השפים והמסעדות המשתתפים
אוכל רחוב ומתחמים מיוחדים
אזור סטריט-פוד מגוון יציע צ'יפס הולנדי, צ'ורוס ספרדי, כיסונים של דים סאם שופ, וופל בועות של Eggzit, חלות שניצל ומטבוחה של ישתבח, ועוד מגוון רחב של אפשרויות.
בנוסף, יוצג אוכל דרוזי מהצפון, אוכל תאילנדי אותנטי, מנצ'ס עם פול ופיצוחים, קולקציית קרם ברולה, קרמבואים, קרפים ופנקייקים, מגשי גבינות ועוד שלל הפתעות.
מתחם הפוד-טראקס יציע גלידות רכות, כריכי אסאדו, פיש אנד צ'יפס, עראייס, פיתות לוהטות, כדורי פנקייק הולנדי והמבורגרים.
אחד הדברים המסקרנים בפסטיבל השנה הוא ההופעה של מותג העל "נינג'ה" שכובש את המטבחים ברחבי העולם. המותג יפתח מסעדה וגלידריה פורצות דרך שיגישו מנות חמישה כוכבים בשיתוף עם עומר מילר, קובי אדרי, גל זהבי, יונית צוקרמן וליאור קוקה.
חוויה ייחודית תוצע על ידי שגרירות אזרבייג'ן ומועצת התיירות של אזרבייג'ן, שיציגו חוויה קולינרית אותנטית ומיוחדת, בניצוחו של השף מוטי יבדייב.