שיפוד אנטריקוט ב-30 שקל בתל אביב: מקום חדש ואין שום קאץ'

שיפודיה חדשה בתל אביב בשם "גוגיס גריל בר" מציעה אוכל פשוט וטעים במחירים זולים שכבר לא רואים. תאמינו או לא, אבל תוכלו לצאת שבעים בפחות מ-40 ש"ח

מאיה כהן צילום: צילום עצמי
ארוחת שיפודים בגוגיס גריל בר, תל אביב
ארוחת שיפודים בגוגיס גריל בר, תל אביב | צילום: מאיה כהן
3
גלריה

נכנסנו, קצת מסוקרנים והרבה רעבים. הזמנו שני שיפודי פרגית ושניים לבבות – כל אחד מהם הגיע עם צ’יפס טרי ולוהט, סלט קטן, טחינה, שתי פיתות ומשקה קל (קולה וספרייט, אם אתם מתעקשים על הפרטים). החשבון? 118 שקלים לשני אנשים. והטעם? הבשר רך, מתובל היטב, עשוי בדיוק כמו שצריך. הצ’יפס נשלף ישר מהשמן – לא מיקרוגל. פשטות שעובדת.

גוגיס גריל בר, תל אביב
גוגיס גריל בר, תל אביב | צילום: מאיה כהן

גם מחירי התפריט לא משאירים הרבה מקום לספק: שיפוד פרגית, לבבות, מרגז, כבד או קבב – 19 שקלים. שיפוד אנטריקוט – 29. פיתה עם שיפוד עולה 27 שקלים, ואם תוסיפו שליש ליטר בירה, תיפרדו מ-40 שקלים. זו לא טעות – בתל אביב, כן?

גוגיס גריל בר, תל אביב
גוגיס גריל בר, תל אביב | צילום: מאיה כהן

על רקע רעשי הפטישים והמקדחות שבוקעים מרחוב אלנבי ההרוס למחצה, גלבוע דווקא רואה פוטנציאל. “יש מקום שלא בונים בו בתל אביב? אנחנו מכירים את האזור, עובדים פה, ודווקא בגלל זה החלטנו לפתוח פה”, הוא אומר, ומוסיף שגם המודל הכלכלי שלו שונה מהמקובל: פחות לשחוט במחיר, יותר למכור בכמויות. “כשאתה עושה מחיר הוגן – אנשים באים. ואז אתה מוכר יותר. וברגע שאתה מוכר יותר, גם העלות שלך יורדת. זה פשוט”, הוא מסכם.

תגיות:
שיפודייה
/
אוכל רחוב
/
אלנבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף