טעם יפני, קצב ישראלי: נאפו משנה את חוקי הסושי

רשת Napo Bowl & Roll מפעילה שני סניפים – ביקנעם ובטכניון – בהם נעשה שימוש במכונות אוטומטיות להכנת סושי. התפריט כולל סושי, פוקי וסלטים, עם אפשרות להרכבה עצמית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
Napo Bowl & Roll
Napo Bowl & Roll | צילום: Napo Bowl & Roll
2
גלריה

רשת המסעדות האסייתיות Napo Bowl & Roll מציגה גישה חדשנית לעולם הסושי, עם שילוב בין טכנולוגיה מתקדמת למטבח יפני מסורתי. הרשת מציעה חוויית אכילה מהירה, מדויקת וטרייה – וכל זאת באמצעות שילוב של שפים לצד רובוטים מתקדמים שמכינים את המנות.

במסעדות נאפו נעשה שימוש במכונות יפניות אוטומטיות לגלגול רולים, המבטיחות אחידות, רמת היגיינה גבוהה ודיוק מרבי בהכנה. המטרה: להנגיש אוכל אסייתי איכותי ומוקפד תוך שמירה על קצב מהיר, שמתאים לקצב החיים המודרני.

סניף הדגל של הרשת ממוקם ברחוב התעשייה 1 ביקנעם, והוא מציע חלל אורבני עם מטבח פתוח, תפריט מגוון ואפשרות להרכבת מנה אישית. המבקרים יכולים לבחור את המרכיבים מהבסיס ועד הטופינגים – לפי טעמם האישי. בתפריט ניתן למצוא סושי טרי (קלאסי או מטוגן), פוקי בולס, סלטים, מנות טבעוניות ועוד.

Napo Bowl & Roll
Napo Bowl & Roll | צילום: Napo Bowl & Roll

סניף נוסף פועל בקמפוס הטכניון בחיפה, בבית הסטודנט, ומשרת את הסטודנטים והעובדים באזור. הסניף שם דגש על שירות מהיר ותפריט קומפקטי וחדשני, ומספק פתרון קולינרי זמין למי שמחפש ארוחה בריאה וטעימה בין שיעורים או בזמני הפסקה.

לצד השימוש בטכנולוגיה להכנת המנות, במסעדות הרשת פועל צוות שירות אנושי שמופקד על התקשורת עם הלקוחות וניהול חוויית הביקור. השילוב בין אוטומציה בעמדות ההכנה לבין מגע אנושי בחזית השירות נועד לאזן בין יעילות לבין זמינות ללקוח.

תגיות:
סושי
/
יקנעם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף