"ביוקרה אין קיצורי דרך" - הפילוסופיה שחיברה בין מותג רכב יפני לשף ישראלי

מותג הרכב הפרימיום לקסוס והשף יובל בן נריה הכריזו על שיתוף פעולה אסטרטגי ארוך טווח. כביטוי ראשון לשותפות, השיקו מנת גיודון מיוחדה במסעדת a, ובן נריה קיבל לקסוס חדשה

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מנת גיודון בהשראת ערכי לקסוס, מסעדת a
מנת גיודון בהשראת ערכי לקסוס, מסעדת a | צילום: דמיטרי פוגוסוב
3
גלריה

מותג הרכב הפרימיום לקסוס והשף המוערך יובל בן נריה יצאו בשיתוף פעולה אסטרטגי ארוך טווח. השיתוף יוצא לדרך עם השקת מנת גיודון מיוחדת במסעדת a ומסירת לקסוס חדשה לשף.

הגיודון המחודש - "קערת בקר" יפנית מסורתית שעברה אינטרפרטציה מודרנית בידי בן נריה - מוגשת בשתי קערות נפרדות במקום קערה אחת, כדי לאפשר שליטה מקסימלית על חוויית הטעמים. במרכז המנה תבשיל קארי יפני עשיר, תוצר של 12 שעות בישול מדויק המשלב ירקות, בצלים, פירות, סאקה ותבלינים.

תהליך הפיתוח ארך מספר שבועות, במהלכם הקדיש בן נריה תשומת לב לכל פרט - מהמרקם המדויק של הבשר ועד לטמפרטורת ההגשה האופטימלית. "תהליך העבודה על המנה מסמל את התפיסה המשותפת ללקסוס ולשף בן נריה: ביוקרה - אין קיצורי דרך," מסבירים הצדדים.

מנת גיודון בהשראת ערכי לקסוס, מסעדת a
מנת גיודון בהשראת ערכי לקסוס, מסעדת a | צילום: דמיטרי פוגוסוב

השף בן נריה, הידוע בהתמחותו במטבחי אסיה ובדגש על המטבח היפני עם פרשנות אישית ומקומית, הוא הבחירה הטבעית עבור לקסוס. גישתו המדויקת והחיבור הבלתי מתפשר לחומרי גלם איכותיים מתאימים לפילוסופיה היפנית של המותג.

דרור גורלניק ויובל בן נריה
דרור גורלניק ויובל בן נריה | צילום: דמיטרי פוגוסוב

כחלק מהשיתוף, קיבל השף לאחרונה את מפתחות הלקסוס החדשה שלו במעמד חגיגי. הרכב מסמל את תחילתו של שיתוף הפעולה האסטרטגי שיכלול מגוון יוזמות ואירועים נוספים.

השיתוף מבוסס על החיבור לתרבות היפנית המודרנית ולעקרון האומוטנאשי - אירוח יוצא דופן שמאפיין את לקסוס. לסקרנים, מנת הגיודון תוגש במסעדת a של השף.

תגיות:
לקסוס
/
יובל בן נריה
/
מסעדת A
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף