זה התחיל במתכון טורקי סודי – והפך לשווארמה הכי טובה בישראל

אימאן סראפים, בתו של מייסד שווארמת אמיל בחיפה, בריאיון מיוחד ל"מעריב": על הסוד שעבר ממלח טורקי, האכזבה מבן הדוד שפרש ופתח עסק מתחרה, והלב שנשאר תמיד בשיפוד המשפחתי

בתיה גלעדי צילום: ללא
שווארמה אמיל
שווארמה אמיל | צילום: בתיה גלעדי
4
גלריה

הסיפור של שווארמת אמיל בחיפה מתחיל אי שם בשנת 1966, בימים שמנת שווארמה הייתה משהו שלא כולם יכלו להרשות לעצמם, וקנו חצי מנה בלבד וגם זה בימים טובים.

אימאן וקיסר סראפים
אימאן וקיסר סראפים | צילום: בתיה גלעדי

"אנחנו אוהבים את הלקוחות ואוהבים את המקום"

שווארמה אמיל
שווארמה אמיל | צילום: בתיה גלעדי

אל תטעו, אימאן אמנם מספרת שגדלה מתחת לשיפוד אבל עד לא מזמן היא הייתה מאמנת אישית וגם עכשיו מתכננת שינוי נוסף בקריירה, אבל השווארמה המשפחתית היא הלב.

סחר חורי
סחר חורי | צילום: בתיה גלעדי
תגיות:
חיפה
/
שווארמה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף