מצאנו איך לחגוג שישי בתל אביב עם מוזיקה חיה על החוף

חוף מציצים חוגג אוגוסט עם "קבלת שבת" מוזיקלית כל שישי - הופעות חיות, תפריט יווני ספיישל ושיתוף פעולה עם אוזו 12. רני כהן ב-8.8 ומונה כמונה ב-22.8. כניסה חופשית לאירועים על רקע הים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
חוץ מציצים
חוץ מציצים | צילום: דור שרון
2
גלריה

חוף מציצים בתל אביב ממשיך את המסורת הקיצית ומכין לחודש אוגוסט סדרת "קבלת שבת" מיוחדת החל מ-16:00 עם הופעות חיות, תפריט ספיישל עם טוויסט יווני ושיתוף פעולה עם אוזו 12. הכל מתרחש על רקע הים והגלים, בכניסה חופשית לקהל.

כל יום שישי במהלך החודש תעלה לבמה להקה אחרת שתיצור אווירה של חופש, שמחה וקיץ תל אביבי אמיתי. ב-8 באוגוסט יופיע רני כהן והלהקה, וב-22 באוגוסט תעלה לבמה מונה כמונה.

תפריט ספיישל עם נגיעה יוונית

לכבוד הסדרה נרקח תפריט ספיישל קליל עם טוויסט יווני: מנות קיץ, דרינקים קיציים ומבצעים מיוחדים על קוקטיילים ובקבוקי אוזו 12.

חוף מציצים
חוף מציצים | צילום: דור שרון

האירועים יתחילו בשעות הערב ויימשכו עד השעות הקטנות, עם מקומות ישיבה על החוף, דק פתוח, מוזיקה חיה ותפריט שיעשה חשק להזמין עוד סיבוב. השילוב של בריזה מהים, מוזיקה חיה ותפריט יווני יוצר חוויה קיצית אידיאלית.

תגיות:
תל אביב
/
מוזיקה
/
מסעדת חוף
/
קבלת שבת
/
חוף מציצים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף