התלמידה הישראלית של מלך השוקולד פותחת מקום חדש בבני דרור

מאי שופן, שלמדה אצל השוקולטייר המפורסם אמורי גישון, חוברת לקבוצת פורטו בהקמת מקום חדש בקניון דרורים בשם SPARROW – והם לא רוצים שתגדירו אותם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מאי שופן, אמורי גישון
מאי שופן, אמורי גישון | צילום: פרטי
3
גלריה
SPARROW
SPARROW | צילום: גיל אבירם

במהלך היום הוויטרינה של SPARROW צפויה להתמלא בכריכים, קרואסונים, קינוחים מעוצבים ומבחר עוגיות מפתיעות – מרד וולווט, לפיסטוק-שוקולד לבן ועד סמורס, לצד תפריט ארוחות בוקר ובראנץ' עשיר שיוגש במקום ומתאים לכולם.

בערב, עם שינוי האווירה, יוגש תפריט יינות בוטיק לצד מנות מוקפדות כמו קרפצ'יו בקר, כרוב צלוי על קרם שקדים, סשימי דג לבן, פפרדלה חמאת עגבניות שרי, סליידר בורגר ועוד.

ב-SPARROW תוכלו למצוא לאורך כל היום מתחם מעדנייה ויינות, עם מוצרי קבוצת פורטו – מתחתיות הפיצה האהובות, דרך גיוזות ובאנים מהמטבח האסיאתי של LE, ועד ממרחים, יינות מיקבים מובחרים, עוגות ועוגיות.

SPARROW
SPARROW | צילום: אנטולי

ב-SPARROW לא מעוניינים בהגדרות, הם רואים את המקום כ"חופש לבחור את חוויית הבילוי" – מקום שיכול להיות בית לקפה של בוקר, בראנץ' מפנק, ארוחת צהריים קלילה או ערב יין עם חברים. הפתיחה הרשמית של המקום המדובר תהיה בשבועות הקרובים.

תגיות:
שוקולד
/
אוכל
/
אוכל טבעוני
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף