תפירה עילית: ב"טיילור מייד" נטולת מניירות ובעלת אוכל מופלא

המנות המדויקות והמפתיעות בבר המסעדה התל אביבי, היו יכולות בקלות להיות חלק מתפריט מסעדות הגורמה הטובות בישראל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
באנים ממולאות בשר מפורק ב"טיילור מיד"
באנים ממולאות בשר מפורק ב"טיילור מיד" | צילום: סיון שוב עמי

אחרי רצף של מסעדות גרנדיוזיות עם קוד לבוש, נברשות ענקיות, הרבה דאווין ואוכל בינוני, כיף להגיע למקום קטן, נטול מניירות, בעל מוזיקה טובה ואוכל מופלא.

ערב מוצלח ומפתיע כזה, טוב שייחתם בקינוח טעים. למרבה ההפתעה השף לא נפל גם במשימתו האחרונה: מוס השוקולד (42 שקלים) לא רק נדיב בגודלו, כוס ענקית, היו בו הפתעות: שברי נשיקות, בצק מתוק ורוטב עסיסי מעל, שהפכו אותו לאחד הקינוחים הטובים בעיר. הפתעות כאלה בדיוק משמחות אותנו. כמה טוב שבאנו.

תגיות:
אוכל
/
טיילור מיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף