נגעה בשמיים: "אלביק" - המסעדה שבשבילה שווה לנסוע רחוק

המסעדה החיפאית רק בת חצי שנה, אבל האוכל הטעים, הטרי והעסיסי, שלא תמצאו בכל מקום, הוא הוכחה שבמטבח נמצא רב אמן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קבב חלבי בטאג'ין
קבב חלבי בטאג'ין | צילום: יפית בשבקין
2
גלריה

כבר ביציאה מתל אביב חלחל בנו הרעב. התלבטנו אם לעצור באיזו המבורגרייה באזור נתניה או להתאפק עד שנגיע למסעדה טובה בחיפה. הרצון לתרום תרומה קטנה למען השלום וגם, למה להכחיש, הרצון לנגב חומוס אמיתי כמו שצריך הכריעו בעד מדיניות של איפוק וסבלנות, עד שנגיע לצפון.


תגיות:
חיפה
/
ביקורת מסעדות
/
מסעדת "אלביק"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף