50 גוונים של אורז: פסקל פרץ־רובין ממליצה על שדרוג למנה
הקוראת רחל רצתה לגוון את האורז שהיא מגישה בשבת, ופנתה לעזרה. התוצאה: אורז חגיגי ועשיר בפירות מיובשים. וגם: בורגול ירוק וירקות צלויים בקלי קלות וקרמבל אגסים נפלא

אורז | צילום: פסקל פרץ רוביןאורז בסמטי עם שלל פירות מיובשים, שהופכים את המנה למיוחדת וטעימה

ירקות צלויים. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו | ירקות צלויים. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו
קרמבל אגסים, מייפל וקינמון. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו | קרמבל אגסים, מייפל וקינמון. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו