50 גוונים של אורז: פסקל פרץ־רובין ממליצה על שדרוג למנה

הקוראת רחל רצתה לגוון את האורז שהיא מגישה בשבת, ופנתה לעזרה. התוצאה: אורז חגיגי ועשיר בפירות מיובשים. וגם: בורגול ירוק וירקות צלויים בקלי קלות וקרמבל אגסים נפלא

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
אורז
אורז | צילום: פסקל פרץ רובין
3
גלריה

אורז בסמטי עם שלל פירות מיובשים, שהופכים את המנה למיוחדת וטעימה

ירקות צלויים. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו
ירקות צלויים. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו | ירקות צלויים. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו
קרמבל אגסים, מייפל וקינמון. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו
קרמבל אגסים, מייפל וקינמון. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו | קרמבל אגסים, מייפל וקינמון. צילום: פסקל פרץ רובין, אנטולי מיכאלו
תגיות:
מתכונים
/
אורז
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף