עוגת שמרים מפנקת מפרג, שוקולד או תמרים

נתקעתם עם עודפי פרג אחרי פורים? למה שלא תכינו גלילות שמרים פריכות וממולאות, שישאירו אתכם עם טעם מתוק

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
גלילות פרג
גלילות פרג | צילום: אנטולי מיכאלו

בכל שנה אחרי פורים אני נשארת עם עודפי פרג משני סוגים: השלמים, שאותם אני דוחסת מיד לקופסה ומאחסנת במקפיא, והגרגירים הטחונים שאותם אני מנסה לשלב במאכלים מהר ככל האפשר. שהרי הכל כבר יודעים שפרג טחון מאבד מאיכותו אם לא משתמשים בו מיד לאחר הטחינה.

תגיות:
קינוחים
/
מתכונים
/
עוגה
/
פורים
/
שמרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף