בכל שנה אחרי פורים אני נשארת עם עודפי פרג משני סוגים: השלמים, שאותם אני דוחסת מיד לקופסה ומאחסנת במקפיא, והגרגירים הטחונים שאותם אני מנסה לשלב במאכלים מהר ככל האפשר. שהרי הכל כבר יודעים שפרג טחון מאבד מאיכותו אם לא משתמשים בו מיד לאחר הטחינה.
בכל שנה אחרי פורים אני נשארת עם עודפי פרג משני סוגים: השלמים, שאותם אני דוחסת מיד לקופסה ומאחסנת במקפיא, והגרגירים הטחונים שאותם אני מנסה לשלב במאכלים מהר ככל האפשר. שהרי הכל כבר יודעים שפרג טחון מאבד מאיכותו אם לא משתמשים בו מיד לאחר הטחינה.