אומנם ל"ג בעומר מזוהה בעיקר עם אכילת תפוחי אדמה שלמים, צלויים ומפויחים, אך גם מקומו של המרשמלו לא נפקד. טעמו משתבח כשהוא מושחל על שיפוד עץ וצלוי על להבה גלויה. המרשמלו נמס מיד ממגע האש, והמתיקות שלו מתפרצת והופכת לחגיגה של ממש. לכבוד ל"ג בעומר אני ממליצה לכם לנסות להכין את המרשמלו לגמרי לבד. זה ממש לא מסובך, רק דורש הקפדה על כמויות ועל תהליך העבודה. המרקם של המרשמלו תוצרת בית אוורירי יותר וטעמו נפלא. בנוסף לכך, אפשר ליצור לו שלל גוני פסטל ולא להסתפק רק בלבן והוורוד האופייניים לו. כדי להכין את המרשמלו הביתי נפגשתי עם קונדיטורית איילת כהן מקונדיטוריית "בוסה" (נשיקה), המתמחה בהכנת ממתקים מיוחדים. התוצאה לפניכם.