מרענן, צבעוני ודיאטטי: סלט קישואים קלויים

התזונאית הקלינית ד"ר מאיה רוזמן שיתפה את המאזינים בתוכניתה ב"רדיו ללא הפסקה" במתכון לסלט קישואים קלויים וירקות. כך תיהנו מארוחה כיפית, גם בימי דיאטה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
קישואים
קישואים | צילום: אינגאימג

4 קישואים חתוכים לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות או קוביות גדולות

חצי בצל סגול קטן

סלסלת עגבניות שרי

קצת סוכרלוז (אפשר דבש או סילאן)

חומץ בלסמי

חצי כפית חרדל

כפית שטוחה פסטו

קוביות של גבינה בולגרית 5%

שמים את הקישואים והפלפלים על נייר אפיה בתבנית של הטוסטר אובן, מרססים קצת ספריי שמן ומפזרים אבקת שום גבישי. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, ומצננים. בינתיים חותכים את עגבניות השרי לעיגולים, קוצצים את הבצל מערבבים את כל הירקות הקלויים והטריים יחד. מפזרים את הרוטב ומקבלים ארוחה צבעונית, דיאטטית וכיפית, גם כארוחת צהריים וגם כארוחת ערב בזמן דיאטה.

תגיות:
דיאטה
/
מתכונים
/
סלט קישואים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף