טעימה, משביעה ודיאטטית: כרובית מוקרמת של מאיה רוזמן

התזונאית הקלינית של רדיו "103FM", המגישה תוכנית ייעוץ בנושאי תזונה, שיתפה את המאזינים שלה במתכון לכרובית "מוקרמת" בתנור, קל פשוט וטעים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פרחי כרובית מטוגנים
פרחי כרובית מטוגנים | צילום: פסקל פרץ רובין

כרובית בינונית, קופסת קוטג' 5% שומן, כפית מיונז, כפית אבקת מרק בצל או פטריות, כפית שום גבישי, כפית פסטו בזיליקום (אם אוהבים).

1) לוקחים כרובית בינונית, מפרקים לפרחים גדולים.

2) מבשלים במים רותחים בערך עשר דקות.

3) מערבבים קופסת קוטג' 5% שומן, עם כפית מיונז, כפית אבקת מרק בצל או פטריות, כפית שום גבישי, כפית פסטו בזיליקום.

4) כשהכרובית מרוככת מסננים מהמים ומסדרים את הפרחים על נייר אפייה בתוך תבנית.

5) יוצקים את התערובת על פרחי הכרובית.

6) אופים ב-180 מעלות, בערך 20-25 דקות.

בזמן האפייה הקוטג' נמס ויוצר מרקם מוקרם וזה ממש טעים.

אפשר לאכול חצי מהתבנית הזו כארוחת ערב בכל דיאטה.

תגיות:
דיאטה
/
כרובית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף