לאלו מכם שרוצים לתת טוויסט שונה לחג ולצאת מהשילוב הקלאסי בין יינות לבנים או רוזה לגבינות, למיקסולוג זיו מנור יש כמה רעיונות שיוכלו להתאים לכם בול. משקה הבסיס שמנור בחר לעבוד איתו היה וודקה של המותג ואן גוך בשל מגוון הטעמים הרחב שהוא מציע. "וודקה הוא משקה אלכוהול שמשתלב עם כל מאכל", הוא אומר, "השילובים שהכנתי מכילים מוצרי חלב איכותיים עם וודקה איכותית בטעמים מיוחדים, והשילוב יוצר טעם מעניין ומקורי במיוחד לשבועות".
מנור: "היוגורט מתאפיין בטעם חמצמץ, שמשתלב היטב בחמיצות של הפטל ובמתקתקות של האפרסק. אחוזי האלכוהול שבוואן גוך מעצימים את החוויה ומדגישים את הטעמים"
40 מ"ל ואן גוך אפרסקים
500 גרם יוגורמה - יוגורט כבשים
250 גרם פירות יער אדומים קפואים
100 גרם פטל
שיפודי עץ
קרח
מנור: "שילבתי גבינת חלומי, המיוצרת בעיקר מחלב פרה, שמרקמה עדין. זו גבינה שאפשר לטגן, לצלות או לאפות, ולכן היא משחימה ללא התכה גם בטמפרטורות גבוהות. הטעם העדין והקריספי של החלומי לאחר הטיגון משתלב היטב בטעם גרגירי הערער - התבלין העיקרי בהכנת הג'ין"
60 מ"ל ג'ין ואן גוך
שוופס מי טוניק
300 גרם גבינת חלומי של מחלבת בית יצחק – את הגבינה רצוי לטגן או לצלות על הגריל ללא שמן או חמאה
לימון
קרח
קורנית
מנור: "אני משתמש בגבינת גאודה, גבינה הולנדית מעושנת חצי קשה, שאחוזי השומן הגבוהים שבה גורמים לה להיות עשירה בטעמה. זרעי הכמון מעניקים לגבינה טעם ייחודי, וטעם הגבינה העדין משתלב היטב בטעמי הפירות שבפונץ' ובטעם העדין של האמברוסיה"
60 מ"ל אמברוסיה אפרסק
20 מ"ל ואן גוך מלון
150 גרם גבינת תום
150 גרם גבינת גאודה מעושנת
3 תפוזים
3 תפוחים אדומים
100 גרם ענבים
נענע טרייה
קרח
ויסקי ג'יימסון המוכר יוצא בטוויסט חדש: וויסקי קראפט, אשר עבר בחבית בירת בוטיק אירית. מהדורת ג'יימסון קאסקמייטס מציעה חוויית טעם אותנטית, שנוצרה במזקקת מידלטון בשיתוף פעולה עם מבשלת בירת הבוטיק פרנסיסקן וול מהעיר קורק באירלנד. ג'יימסון קאסקמייטס מתאפיין בחלקות המקורית של ג'יימסון ומאמץ לתוכו טעמים נוספים של קפה, קקאו, ריבת חלב ורמזים דקים של שמרים שמגיעים מחביות הבירה.