אסף: "הקוקטייל שיצרנו מבוסס על תה טנסי, שבדרך כלל עשוי מג'ק דניאלס, טריפל סק, תערובת סאוור וקולה. בגרסה זו החלפנו את הסאוור במיץ לימון ואת הקולה בבירה קלה".
רכיבים:
* קוביות קרח גדולות
* 1/2 1 מנה של ג'ק דניאלס
* 1/2 מנה של מיץ לימון
* מנה של טריפל סק
* 2 מנות של בירה קלה (קורונה וכדומה)
* 2 מקלוני קינמון לקישוט
ממלאים את הכוס בקרח, מוסיפים את הוויסקי, מיץ הלימון והטריפל סק, מערבבים היטב וסוגרים בבירה. בשביל טעם מתוק, הוסיפו מקלות קינמון.
גל: "ברבן סאוור הוא קוקטייל אולד סקול, והוא בהחלט לא בשביל כל אחד. בדרך כלל הוא מוגש עם דובדבנים, מה שמעניק לו מראה נשי. לצורך הגיוון החלפנו את הדובדבנים בעיטור קצת אחר".
רכיבים:
* 2 מנות של מייקרס מארק (או כל ברבן אחר)
* 1 מנה של מיץ לימון
* 1 מנה של מי סוכר
אופן ההכנה:
שופכים לכוס את הברבן, מיץ הלימון והסוכר.מערבבים היטב עם קרח עד לקבלת קצף יפה. מוסיפים קישוט לבחירתכם (אנחנו הלכנו על כדור פוטבול).
גל: "זהו משקה תוסס ומלא באופי, ועדיין מדובר במשקה מאוד פשוט. השילוב של הרוזמרין והתפוזים מעולם לא נראה נכון יותר".
רכיבים:
* 1.5־2 מנות של
ברבן לבחירתכם
* 1/2 מנה של
מיץ תפוזים טרי
* נגיעה של סירופ מונין בטעם תפוז
* עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
הארוחה הסודית של "פטרון" התקיימה בכנסייה הסקוטית בירושלים, מקום שהנוף שנשקף ממנו מספיק כדי לעשות אתכם שיכורים. "פטרון" תמיד מחפשת חדשנות, ומטרת האירוע הייתה לאחד בין קוקטיילים יצירתיים, בישול קולינרי, מוזיקה חדשנית, תרבות, אנשים מרתקים ולוקיישן מרהיב. רשימת המוזמנים (33 בלבד) הורכבה מסלבריטאים, מובילי דעת קהל ובעלי עסקים מקומיים עם נציגי משלחת "פטרון" העולמית, שהגיעו לארץ במיוחד לאירוע.
המיקסולוג הראשי של המותג הרכיב במיוחד לאירוע שלושה קוקטיילים המותאמים במדויק לכל מנה בארוחה. השף שנבחר להוביל את הפרויקט היה מאיר אדוני, שהתאים גם הוא כל מנה לקוקטייל מבחינת הטעמים והמרכיבים.