שתי דרכים להכין מוס שוקולד שישאיר אתכם חסרי מילים

אם יש מאכל שאי אפשר לוותר לעולם אפילו על ביס אחד ממנו, זהו השוקולד על כל גווניו ותוצריו. כך תכינו קינוח אוורירי וקל להכנה מצד אחד, ומצד שני עשיר ומגוון

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מוס שוקולד
מוס שוקולד | צילום: פסקל פרץ רובין
4
גלריה

אם יש מאכל שאני לעולם לא מוותרת אפילו על ביס אחד ממנו, זהו השוקולד על כל גווניו ותוצריו, ובהם עוגת שוקולד טובה, עוגיות מושלגות שוקולד, רוטב שוקולד, ציפוי שוקולד, קרם שוקולד ועוד.

את מוס השוקולד המובא במדור זה אני נוהגת להכין בשתי דרכים שונות: האחת אוורירית מאוד והשנייה קרמית ועשירה. שני המתכונים מצוינים והתוצאות נפלאות. אני אוהבת לגוון בהגשת המוס על ידי הכנסת הפתעות לתוכו, כגון שברי עוגיות אוראו, שוקולד לבן או שוקולד חלב ועוד. בשעת הכנת המוס אפשר להוסיף נותני טעמים נוספים כמו מיץ תפוז או גרידת לימון או תפוז, מעט אבקת קפה או תמצית נספרסו.

שוקולד מריר. 80 גרם יספיקו. צילום: פסקל פרץ רובין
שוקולד מריר. 80 גרם יספיקו. צילום: פסקל פרץ רובין | שוקולד מריר. 80 גרם יספיקו. צילום: פסקל פרץ רובין
ממיסים את החמאה עם השוקולד. צילום: פסקל פרץ רובין
ממיסים את החמאה עם השוקולד. צילום: פסקל פרץ רובין | ממיסים את החמאה עם השוקולד. צילום: פסקל פרץ רובין

1. ממיסים את החמאה עם השוקולד במיקרוגל בשניים־שלושה פולסים ומערבבים היטב עד להמסת השוקולד. מצננים מעט.

מערבבים בקערה שברי עוגיות אוראו ושבבי ברס. צילום: פסקל פרץ רובין
מערבבים בקערה שברי עוגיות אוראו ושבבי ברס. צילום: פסקל פרץ רובין | מערבבים בקערה שברי עוגיות אוראו ושבבי ברס. צילום: פסקל פרץ רובין
תגיות:
קינוחים
/
מתכונים
/
שוקולד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף