30 מ"ל קוניאק
5 מ"ל פרנה
25 מ"ל סירופ למון גראס
30 מ"ל מים
בשתי כוסות בלייזר (אם אין – אפשר בשני פינג'אנים) מחממים את המרכיבים, מדליקים ומעבירים מכוס לכוס חמש פעמים. מוזגים לספל ומקשטים בסליל תפוז.
25 מ"ל ליים
15 מ"ל סירופ אגבה
60 מ"ל מיץ סלרי
מלח גס
10 מ"ל דריי קירסאו
15 מ"ל מונין מחית פסיפלורה
15 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ תפוזים
10 מ"ל אבסינת
60 מ"ל יאנג סינגל מאלט
קורטוב ביטר פיישו
15 מ"ל שארטרז
25 מ"ל סירופ שקדים או רוזטה
30 מ"ל ליים
25 מ"ל מחית פסיפלורה
לפני כשנה עבר יקב הבוטיק אמפורה שינוי בצוות המינהלי והמקצועי, וכיום כבר אפשר להתרשם מהניצנים הראשונים, שאותם פיתחו בשנה האחרונה צמד הייננים מעיין קושיצקי ומאירם הראל.
היינות החדשים של היקב כוללים שלושה סוגי יינות רוזה, שלושה סוגי יינות לבנים וקברנה שיראז. תחילת השיווק של מרבית היינות החדשים צפויה באביב־קיץ 2018, ולאחרונה התכנסנו לטעימה ראשונית של היינות שבדרך, שאותם שתינו אותם היישר מהחביות.
יינות הרוזה 2017: אהבנו במיוחד את גולן - יין סמוק יבש המורכב מהזנים סירה וברברה שמגיעים מכרם היקב, שנמצא בשעל בצפון רמת הגולן. היין מציג חדות ודיוק עם טעם רענן ופירותי, שילווה נהדר מנות פתיחה בקיץ הישראלי.
היינות הלבנים 2017: הלייבל החדש בקטגוריה הוא המד ווייט, בלנד לבן המורכב מוויונייה, פראנץ' קולומבארד ומעט שרדונה. מאופיין בניחוחות שנעים מפריחה ופירות לבנים ועד לסיומת ארוכה בעלת קלייה ותבלון עדינים, שמקורם במעט מגע עם חביות אלון צרפתי.
היינות האדומים: קברנה שיראז 2015 מורכב מבלנד של 70% קברנה סוביניון עם 30% שיראז. היין בעל עמוד שדרה יציב ונוכחות, ומייצג את האיזון בין האף לבין הפה. בטעמיו של היין אפשר לחוש את הפרי ואימפקט דומיננטי של עץ.