מסעדת "אידי" באשדוד: טעים ונעים, אך לא היה מזיק יותר נדיבות במנות

שדרוג קליל בתפריט ומנות גדולות יותר היו גורמים לנו להגיע גם מרחוק. וגם: תשומת לב לכל לקוח, יעילות ותקתקנות הופכים את מסעדת "הצדף" בראשל"צ להצלחה שאי אפשר להתווכח איתה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסעדת "אידי", אשדוד
מסעדת "אידי", אשדוד | צילום: יח"צ
2
גלריה

האגדה מספרת שדודו גבע ז"ל נהג לשבת המון אצל "אידי" באשדוד, ובכל פעם שלא אהב את הסלט המוגש לו, ביקש שיכינו לו ספיישל במטבח: עגבניות חתוכות עם שום ופלפלים. האגדה מספרת שכך נהג בכל גיחה למסעדה. מרוב הרגל, לאחר תקופת מה קרא הצוות ליצירה בשם "סלט דודו" - מנה שקרויה כך בתפריט עד היום.

פילה הסלמון נחת אתמול ארצה היישר מנורווגיה - כך מספרת המלצרית, והוא אכן רך יותר ונעים יותר (110 שקלים), אם כי אלמלא היו מספרים לנו על כך מראש, לא בטוח שהיינו מרגישים את ההבדל. אידי מחזיק במסעדה שנים רבות, ועל הצלחתו יעידו קהל לקוחותיו הנאמן. טעים פה, נעים והשירות מצוין. שדרוג קליל בתפריט (וקצת יותר נדיבות במנות) היו גורמים לנו לנסוע 40 דקות מתל אביב לכאן.

מסעדת "הצדף". צילום: יח"צ
מסעדת "הצדף". צילום: יח"צ | מסעדת "הצדף". צילום: יח"צ

"הצדף" חוגגת 16 שנים, וכמעט תמיד מלאה בלקוחות – רובם חוזרים. עם הצלחה אי אפשר להתווכח, והאמת היא שאנחנו לא מתכוונים לעשות זאת. תמיד אפשר לשפר, אבל החוויה חיובית לגמרי. ממחר – דיאטה.

תגיות:
מסעדות
/
ביקורת מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף