כריך מינוט סטייק (57 שקלים) הוא, כביכול, המנה העיקרית פה – לחמנייה ובה נתח צלוי היטב ומתובל כראוי, עם ירקות חיים ואיולי פפריקה, לצד תפוח אדמה מטוגן – לא כצ'יפס אלא כחתיכות בשרניות ומתובלות ששוברות דיאטה בקלות. רק מפילה דג הדניס (63 שקלים) התאכזבנו קלות, אף על פי שהוא עטוף בעלי גפן ומוגש עם פריקה על מצע יוגורט. סחתיין על היומרנות, אבל גם להיפסטריות שלנו יש גבול. אל תוותרו על הפנקוטה, העשויה יוגורט (33 שקלים) ועליה סירופ זעפרן (!) וטוויל שקדים – קינוח שלאחריו כל איבר מין ייראה לכם וינטג'י.
כחובבי פחמימות, נהנינו למצוא עושר נדיב של לחמים, ואפילו ספרנו אותם אחד־אחד: בגט בציפוי תבלינים, בגט בציפוי פרג, בגט שומשום, בייגלה ירושלמי, לחמניות ביס עם גרעיני דלעת, גרעיני חמניות או שומשום פרג, לחמניית ביס כהה או עם שומשום לבן, לחם לבן, כהה ודגנים ואינספור קרקרים.
חובבי הגבינות מוזמנים להתכבד במבחר גדול של מוצרי חלב לצד פינה מזרחית – עם חומוס גרגירים המוכן במקום, טחינת פלפל ובייגלה ירושלמי עם ביצה קשה. שוקלים טיול לעיר העתיקה בירושלים? פה טעים יותר ומפחיד פחות.
מלון “לגאסי", פאולוס השישי, נצרת, 04-9060000.