ראפ ירקות ולביבות כרובית: האוכל שכדאי להכין לילדים ליום לימודים

עם איזה אוכל כדאי לשלוח את הילדים ליום לימודים ארוך? האתגר לא פשוט עבורם ואנחנו צריכים לצייד אותם בהתאם. קבלו פתרון קל, משביע ומהיר להכנה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ראפ ירקות וגבינה
ראפ ירקות וגבינה | צילום: אסף אמברם

1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים

‏1/2 כוס פתיתי גבינת עמק

‏2 ביצים

‏1 כף שמיר קצוץ דק (או פטרוזיליה או עירית)

מלח

פלפל

1. מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

‏2. טוחנים את הכרובית דק במעבד מזון ומפזרים בתבנית.

‏3. מייבשים את הכרובית בתנור כ־30 דקות. מוציאים מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל־180 מעלות.

4. מצננים את הכרובית וסוחטים בידיים מעודפי נוזלים.

5. מערבבים בקערה את הכרובית עם כל שאר המרכיבים.

7. מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת (בערך 2 כפות) במרווחים של 4 סנטימנטים זו מזו.

8. אופים כ־10 דקות עד שהלביבות מתייצבות ומזהיבות.

תגיות:
אוכל
/
סנדוויץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף