ב"טאטי" יורים לכל הכיוונים ומשתדלים שלא לחפף, לפעמים זה מצליח

איך שלא מסובבים את זה, ברגע שמסעדה מגישה גם וגם וגם וגם, המנות לא יכולות להיות מקצועיות לעילא. איפשהו, הפשרה תנצח

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מדליוני פילה בקר
מדליוני פילה בקר | צילום: פרטי

אפשר היה להמשיך ולכתוב, אבל התחושה היא שהתפריט דורש ניעור, שף חדש ונועז, מישהו שייקח את הסלטים והפסטות והשניצלים והפיצות ויכניס בהם קצת תשוקה. זה יעשה טוב ל”טאטי”, זה יעשה טוב גם לסועדים הנודניקים.

בין המאפים המתוקים שמציעה ביסקוטי לחג השבועות ניתן למצוא את המוצרים הבאים: עוגת גבינה באסקית ־ מאפה מסורתי מחבל הבאסקים ובו שתי שכבות של בצק פריך שחובקות מלית גבינה ניו יורקית אפויה (132 שקל); גבינה היער השחור ־ תחתית פריכה של קראמבל שוקולד ופיסטוק, קרם גבינה קרה מוקצף משובץ בדובדבני אמרנה ובעיטור קרם שנטילי (62 שקל לפס לכל העוגות הבאות); עוגת גבינה ניו יורקית ־ עוגת גבינת שמנת קלאסית וביתית בציפוי שמנת מתוקה; עוגת גבינה אפויה בציפוי מנגו טרי; עוגת גבינה אפויה וקפוצ’ינו על מצע של עוגיות חמאה במעטפת של גנאש קפה עדין המעוטר בשכבה קריספית של פקאן סיני; גבינש־ עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן בציפוי מעודן של שוקולד מריר.

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
/
קונדיטוריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף