השוקולד המיוחד, שהוצג לראשונה בשנת 2017, הוא תהליך פיתוח מקורי וארוך שנים. הוא מופק כאמור, מפולי קקאו ייחודיים, הגדלים באזורים הטרופיים על כדור הארץ. טעמו מתוק ומעט חמצמץ, ויש כאלה האומרים שהוא מזכיר להם שילוב בין שוקולד לבן ופירות יער.
עד היום הכרנו את שוקולד הרובי בעיקר בקינוחים של טובי הקונדיטורים בארץ ובעולם, ובמיטב המסעדות היוקרתיות. מה השתנה פתאום אתם שואלים? עכשיו השוקולד הוורוד, שהיה תקופה ארוכה לנחלתם הכמעט בלעדית של אנשי עולם הקולינריה בלבד, אצלכם במקרר! הכירו את מעדן שוקולד הרובי של יולו – טעים ומענג.
בכל העולם מדברים על הטעם המיוחד של השוקולד, שנע בין מתיקות נעימה לחמיצות מעודנת. אנחנו מתחייבים שמעדן הרובי של יולו ממש טעים – את המשימה להגדיר בדיוק את הטעם אנחנו נשאיר לכם.
לאחרונה אנו נמצאים בבית הרבה יותר משהתרגלנו בעבר, וזו ממש לא סיבה להתפשר על מה שאנחנו אוכלים. ובמיוחד לא על הפינוקים הקטנים שלנו במהלך היום.