המתכון המנצח של "תנובה": ניוקי ברוטב סלק וגבינת פטה

תנובה מציגה מתכון לקינוח טעים ומתוק במיוחד ופשוט מאוד להכנה: נכון שכל ניוקי הוא טעים, אבל ניוקי סלק עם מבחר גבינות ואגוזים הוא משהו מיוחד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ניוקי סלק
ניוקי סלק | צילום: יהודה סלומון

מעבירים את הממרח לסיר בינוני ומוסיפים פטה ופרמזן. מחממים כשתי דקות עד שהגבינות נמסות.

תגיות:
תנובה
/
ניוקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף