מהם התהליכים שמתרחשים במזון בזמן ההכנה ולמה משתנה המרקם והצבע?

ד"ר נעמי זיו, כותבת הבלוג הוותיק “מדע בצלחת" שעוסק בתהליכים המדעיים שמתרחשים בעת ההכנה, העיבוד והבישול של האוכל, עושה קצת סדר בנושא

שלומית דיליאון צילום: ללאנאוה רוזנפלד צילום: ללא
שיבולת שועל
שיבולת שועל | צילום: אינגאימג
3
גלריה

בוקר: מדוע דייסת שיבולת שועל סמיכה?

צהריים: מהו הקצף שנוצר בזמן בישול קטניות?

קטניות
קטניות | צילום: אינגאימג

ערב: מה קורה לעגבניות ולביצים בשקשוקה?

שקשוקה
שקשוקה | צילום: אינגאימג
תגיות:
אוכל
/
שיבולת שועל
/
שקשוקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף