כשגלידה בתוך עוגיית ענק זה לגטימי - הגלידרייה הכמעט חדשה בשנקין

ג'לדו שנפתחה באמצע הקורונה מביאה את הגלידה האיטלקית בצורה המושלמת עד רמת הפיסטוק ועם הרבה קינוחים מושחתים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כמו באיטליה - ג'לדו
כמו באיטליה - ג'לדו | צילום: אפיק גבאי
3
גלריה

שש שנים חלפו מאז עידו לביא פתח את ג׳לידו ברמת החייל והביא גלידה איטלקית מדוייקת וטעמים נועזים אל החך הצפון תל אביבי, לאחר שיצרה לעצמה קהל  מעריצים, החליט עידו לפתוח את ג׳לידו ברחוב שינקין שמתעורר לחיים ולהביא למרכז העניינים קצת מתוק.

עידו לביא
עידו לביא | צילום: אפיק גבאי

עידו מייצר לג׳לידו כ-40 טעמים, מתוכם כ-20 קבועים ועוד 20 מתחלפים כדי שלא יהיה לכם משעמם. בין כל הטעמים יש כמובן מבוססי חלב ושמנת ומעל ל-20 טעמים ללא חלב שעל חלק מהם לא תאמינו שהן לא חלביות מרוב שהן קרמיות. כמו כן יש גלידות ללא סוכר בטעמים מתחלפים. בין הטעמים הטבעוניים ניתן למצוא: פקאן מלוח קרמל מדהים, אגוזי קשיו ופירות יער, חלבה אספרסו שקדים, אננס סלרי נענע שהפך להיות הפייבוריט של כל השכונה, קוקוס אספרסו שקדים ועוד ובין הגלידות על בסיס שמנת ניתן למצוא: פאי לימון מתקתק חמצמץ, תפוז עם חתיכות שוקולד מריר שיפתיע אתכם ממש, שוקולד בלגי, עוגת גבינה חמצמצה עם פירות יער, וניל קלאסי ועוד רבים וטובים. אני מודה שאני חובבת טעמים מרירים חמצמצים ובכלל קצת אחרים ולכן ממש אהבתי את הריקוטה הדרים, פנקוטה ופסיפלורה, התפוז דם מדהים, מריר ועז צבע, חמאת הבוטנים והשוקולד מושלמת וקרמית ממש למרות שאין בה טיפת שמנת.

המבורגר גלידה של ג'לדו- כזה אנחנו רוצים
המבורגר גלידה של ג'לדו- כזה אנחנו רוצים | צילום: אפיק גבאי

אני אישית פחות אדם של מתוקים אבל רוב האנשים כן חובבי מתוק ולכן אי אפשר להתעלם מתפריט המתוקים שעידו מציע, בעיקר שהם באמת עשויים במקום עם המון תשומת לב לכל חומר גלם :וופל בלגי מבצק שמרים לצד כדורי גלידה וקצפת / קרפ במילויים שונים / פנקייק שמנמנן עם תוספות  וגולת הכותרת - צ'וקו בורגר- ״לחמניית בורגר״ עם שוקולד ממולאת בכדור גלידה

תגיות:
גלידה
/
פנקייקס
/
וופל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף