האחים - הצלחה קולינרית

מסעדת האחים עברה ללוקיישן מקולל ומוכיחה שוב שאין קשר למיקום אלא לאיכות המוצר, לשירות ולניהול נכון כדי לייצר מסעדה מוצלחת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פותחים שולחן במסעדת האחים
פותחים שולחן במסעדת האחים | צילום: אסנת גואטה
2
גלריה

ואז הגיעו האחים

אנרגיה. אוכל. אנשים

התפריט החדש של האחים הוא שילוב בין ישן לחדש, יש בו הרבה מהמנות הקלאסיות של האחים עם קצת שינויים אבל הקונספט אותו קונספט. ירקות- דגים- בשר, הרבה עונתיות, הרבה מקום של כבוד לחומר הגלם המקומי והרבה טריות.  הדבר העיקרי שהשתנה בעיני הן מנות המדפונה - שיטת בישול בדואית עתיקה בה קוברים נתח בשר כלשהו תחת פחמים לוהטים לשעות ארוכות. בגרסת "האחים"  תוכלו לקבל נתחי עוף, טלה ובקר שניצלו בתנור הג'וספר שהוא בעצם תנור אימתני שעובד על פחמים,  או סוג של גהינום, קטן וחמוד כפי שהם אוהבים לקרוא לו, מה שמספק תחושה דומה יחסית למדפונה המסורתית.

ביס מענג. כבד מרוקאי על חלה
ביס מענג. כבד מרוקאי על חלה | צילום: אסנת גואטה
תגיות:
אוכל
/
האחים
/
בית ציוני אמריקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף