הילה סהר, הבעלים של מסעדת רוטנברג היא אשת יין בכל רמ"ח איבריה, מגיל צעיר היא גדלה בקיבוץ צרעה בין הכרמים, הייתה חלק מההקמה של חברת שקד והמנהלת המקצועית בחברת שקד ודרך היין וכיום היא זו שמרכיבה את תפריט היין המיוחד של רוטנברג שנחשב לאחד הטובים והבולטים בארץ. במסעדה, היא ובנזוגה-יזהר, מייצרים ארוחת טעימות מדהימה המבוססת על מה שגדל בסביבה, מיצרנים מקומיים ובעזרת גינה של חמישה דונם שמהווה בסיס להרבה מהמנות שהם מגישים. כל המטבח מבוסס על ליקוט, התססה, כבישה, שימור ובעיקר טריות. החיבור של הילה לטבע וליין הוביל את החיפוש ליצירת יין שיסמל אותם, את האקולוגיות שלהם, את הערך המוסף שהם נותנים ולכן החיבור עם יקב תבור המבוסס על קיימות הוא די מתבקש.
חוץ מהיין החדש נמזגו בערב הנשי הזה עוד מגוון של יינות תבור שמיכל הציגה וסיפרה את הסיפור מאחורי כל יין, לרבות יין שניתן להשיג רק ביקב , הנקרא "בחירת היינן", יין שעושים אנשי היקב , כל בציר, מבלנד נסיוני ולנו יצא להתענג על כמה לגימות מבקבוק שהובא במיוחד לאירוע.