השפית הישראלית פותחת לכם שולחן ומגלה: כך נוצרו המנות הכי מוכרות שלי

במסגרת פרויקט מיוחד, שפים מוכרים יבשלו במסעדות שלהם את תחנות חייהם דרך מנות מלאות זכרונות. אחת מהן היא אביבית פריאל, שפתחה את הלב והמסעדה עם סיפורים מרתקים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אביבית פריאל
אביבית פריאל | צילום: נועם פריסמן
2
גלריה

תחת הקונספט של "הארוחה הכי אישית שבישלתי בחיים", התבקשו שפים ושפיות מוכרים שאנחנו רגילים לראות אותם בטלוויזיה או עמלים במטבחי המסעדות שלהם, לספר את הסיפור האישי שלהם דרך האוכל. לצאת שנייה מבין הסירים ולספר לסועדים, על נקודות מלאות זכרון במהלך חייהם שקשורות באוכל, בין אם זו מנה משמעותית מבית ההורים, המנה שבישלו בסטאז' מעבר לים, מנה שהיא מחווה לשף אהוב, מנה של תחילת דרכם וכדומה. כל זה נאגד לכדי ארוחת טעימות שהיא גם סיפור.

פרויקט "This Is Me" מבקש מהשפים לספר את הסיפור האישי שלהם, דרך האוכל. הסיפור האישי יועבר בתפריט מיוחד, הכולל שיחה עם השפים עצמם וכן כולל טעימות וקוקטיילים של מותג הרום פרמיום Zacapa מבית IBBLS. את הפרויקט מובילה אפרת אנזל, יזמית ויועצת קולינרית, שביחד עם השפים והשפיות המובילים והמובילות בישראל, זיקקה את הרגעים הקולינריים המשמעותיים של חייהם.

השפים המשתתפים בפרויקט "This is Me" הם: דיוויד פרנקל (פרונטו), ניר צוק (שיארח בביתו ביפו), ארז קומרובסקי יחד עם מאיה דרין (שיארחו במתת), אורי נבון (שף ובעלים של קבוצת מחניודה), אביבית פריאל (אוזריה), אוראל קמחי (פופינה) ומוטי טיטמן (מלגו ומלבר).

הכרובית של אביבית פריאל.
הכרובית של אביבית פריאל. | צילום: נועם פריסמן
תגיות:
מסעדת שף
/
אביבית פריאל
/
טפאו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף