לשלושה ימים בלבד, מושק פופ אפ מלא בשואו, סטייל ואוכל פיין דיינינג בו מותג הוודקה היוקרתית בלוגה מארח לארוחה מאד יוקרתית, שלושה שפים ישראלים מהטובים בארץ. אחד מהם אף מחזיק מישלן במסעדה שלו באיטליה. בואו נגיד שזה משהו שאסור לפספס.
קצת חבל שהארוחה הנהדרת הזו לא נמשכת איזה חודש אבל ממש עכשיו ולשלושה ימים בלבד, מושקת ארוחה בת 12 מנות לצד קוקטיילים של בלוגה ושפע של צ'ייסרים, תחת הידיים המוכשרות של השף ארז אוחיון, מעוטר המישלן מהמסעדה האיטלקית שלו. יחד איתו השף אוראל קמחי (פופינה) והשף מושיקו גמליאלי (בר 51, מונא). המחיר אולי נשמע גבוה לשנייה - 880 שקלים לזוג, אבל תאמינו לי שב-440 לאדם לא הייתם מקבלים כזו חוויה במסעדה.
גם הקינוחים מעוצבים לעילא ומייצרים טעמים מאד לא שגרתיים בפה - בועית שוקולדית קרמל מלוחה מתוקה לצד קרם פרש, קנולי ממולא מוס ערמונים ופלאן קרמלי, לצד קומפוט פירות חורף. הפה והבטן שלכם יודו לי.
הארוחה הנפלאה הזו היא קפיצה קטנה למסעדות מישלן בלי לטוס. הכל מהודק, מרשים ועושה חשק לעוד. בהחלט ארוחה ששווה כל שקל ולא כדאי לפספס אותה. הפופ אפ מתקיים בימים שלישי עד חמישי 28-30.12.
בבולטהופ, התערוכה 3, תל אביב. להזמנות – Beluga.co.il.