היישר מעץ, המסעדה שמגישה תפריט שכולו הדרים וחורף

מסעדת קלארו של השף רן שמואלי משיקה חודש של מנות המבוססות על פירות הדר מקומיים. אנחנו מתים על זה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חודש הדרים בקלארו
חודש הדרים בקלארו | צילום: אפיק גבאי

לטובת תפריט ההדרים חבר צוות המטבח לפרדסנים של מטעי ההדרים השייכים למשפחת אלון, דור רביעי לפרדסנים ממושב עין החורש בעמק חפר.משורות העצים עמוסי הפרי יקטפו מידי יום זנים שונים של תפוזים כמו הסיני, דם והשמוטי; לימוני אינטר דונאטו, קלמנסי (סוג של ליים)ויוריקה אלן, אשכוליות לבנות ואדומות; קלמנטינות אור ואודם; פינגר ליים, פומלות ופמליות.

תגיות:
תפוזים
/
אשכוליות
/
מסעדת שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף