כי מה יותר טוב מבצק, רוטב וגבינה? כך תחגגו את "יום הפיצה" בדרך הכי טעימה שיש

מדי שנה בתאריך ה-9 בפברואר חל יום הפיצה הבינלאומי, שנועד לחגוג את המאכל האיטלקי האהוב. ברחבי הארץ מסעדות ופיצריות רבות מציינות את היום עם מבצעים שווים ותפריטים יצירתיים שיעשו לכם מסיבה של טעמים בפה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןשי רגב צילום: אור גפן
חגיגה של בצק ביום הפיצה הבינלאומי
חגיגה של בצק ביום הפיצה הבינלאומי | צילום: אנטולי מיכאלו
12
גלריה

פיצה – כי מה יותר טעים מבצק טוב עם רוטב עגבניות עשיר מלמעלה, גבינת מוצרלה מותכת ותוספות שמקפיצות את הכל? היום (התשיעי בפברואר) מציינים ברחבי העולם יום שכולו מוקדש למאכל שהפך לאחד מהאהובים ביותר בכל הזמנים. זה שתמיד כיף להזמין במשלוח, לאכול במסעדה או אפילו לחלוק עם חברים. כדי שתוכלו לדעת איפה ברחבי הארץ חוגגים את הפחמימה האהובה עם שלל של תוספות מיוחדות ומגרות – ריכזנו עבורכם את כל המבצעים הכי שווים שיגרמו לכם להזמין את הפיצה האהובה עליכם מיד הסיום הכתבה.

פיצה מטר מסעדת סילו
פיצה מטר מסעדת סילו | צילום: יחצ
סינמה פרדיסו לכבוד יום הפיצה הבינלאומי
סינמה פרדיסו לכבוד יום הפיצה הבינלאומי | צילום: אסף קארלה
הפיצות של ג'ויה
הפיצות של ג'ויה | צילום: יחצ
לה פרינה פיצות
לה פרינה פיצות | צילום: אסנת גואטה
הפיצות של JAJA
הפיצות של JAJA | צילום: ספיר קוסא
פיצה קפריצ'וזה של בר איטליה
פיצה קפריצ'וזה של בר איטליה | צילום: אנטולי מיכאלו
פיצה מטבוחה של מוצ'ה
פיצה מטבוחה של מוצ'ה | צילום: גליה אבירם, עידן ספיבק
פיצטות של סרפינה
פיצטות של סרפינה | צילום: ניצן רובין
פיצה סלק של סי קפה
פיצה סלק של סי קפה | צילום: אסף קארלה
הפיצה הטבעונית של איטליאנו דה לה קוסטה
הפיצה הטבעונית של איטליאנו דה לה קוסטה | צילום: עאדל ביאדי
בצק על בצק עם מלא מלא גבינה
בצק על בצק עם מלא מלא גבינה | צילום: באדיבות זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית
תגיות:
פיצה
/
אוכל איטלקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף