סקר: שני שלישים מהישראלים ירצו להתנסות בתחליפי בשר מהצומח ביום העצמאות

מסקר חדש שנערך על-ידי מכון המחקר "רושינק" עבור חברת Beyond meat במיוחד לקראת יום העצמאות ה-74 של מדינת ישראל, עולים נתונים מעניינים לגבי העדפות צריכת תחליפי הבשר במיוחד לקראת "חג המנגל"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
Beyond Burger
Beyond Burger | צילום: יח"צ ביונדמיט

יום העצמאות נחשב לחג המנגל ו"על האש" וסביב אירועי החג עולים הביקושים למוצרי בשר מהחי ובשנים האחרונות – גם לתחליפי בשר מהצומח. בשנים האחרונות מתחולל שינוי נרחב ומשמעותי בתחום צריכת הבשר מהצומח. מעבר לפן הבריאותי שבצמצום תזונה מהחי, יותר ויותר צרכנים מחפשים אלטרנטיבות המאפשרות לשמור בצורה טובה יותר גם על הסביבה ולצרוך מוצרים נגישים איכותיים, מובילים, בעלי טכנולוגיה מתקדמת.

כמיליון איש (21%) מהאוכלוסייה הבוגרת בישראל, בגיל 49-40 או 29-18, אקדמאים ונשים אלו הם "קהיליית מפחיתני הבשר", הם לא צמחונים או טבעונים אך נוהגים לאכול תחליפי בשר לפחות פעם אחת בחודש.

מסקר חדש שנערך על-ידי מכון המחקר "רושינק" עבור חברת ביונדמיט Beyond meat במיוחד לקראת יום העצמאות ה-74 של מדינת ישראל, עולים נתונים מעניינים לגבי העדפות צריכת תחליפי הבשר במיוחד לקראת "חג המנגל".

תגיות:
על האש
/
יום העצמאות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף