המגוון מספק, ויחד עם סלסילת לחמים מרשימה - חלקם יוצאים חמים וטריים היישר מטאבון המסעדה - זה כשלעצמו עשוי להשביע. ויש עוד: למרכז השולחן מוגשים גם מאפי פילו ממולאים בגבינת פטה, סלט ירקות טרי, והשוס - פשטידת ברוקולי ברוטב רוזה, עדינה וכיפית, מנה שלא אוכלים במסעדות. לצד המנות מוגשים כנהוג שני סוגי משקאות חמים או קרים לבחירתכם, וכאן ניתן גם לשתות אלכוהול עדין על הבוקר - בירה מהחבית, מימוזה, סנגרייה לבנה ומרגריטה קפואה.
על סף שבירת נקודת השובע, מוגשת גם מנת ביצים לבחירתכם. זו יכולה להיות שקשוקה שנאפית בטאבון ועליה פזורה גבינת פטה, אומלט עם צ’וריסוס עגל, מחבת עם ביצי עין ותבשיל שמנת, או מה שמבחינתנו הוא המנה הטובה ביותר כאן - סלט ביצים. לביצים כאן מתווספים גם חרדל דיז’ון ובצל, והכל יושב על בריוש צרוב בחמאה.
צריך לראות כדי להתרשם: גובה סלט הביצים הוא פי שלושה מגובה הבריוש, וכל ביס מענג בפני עצמו. לו לא היינו אוכלים כל כך הרבה מאפים מהטאבון בתחילת הארוחה, היינו מזמינים סלט ביצים נוסף. הקינוח הוא עוגת גזר – אבל לא מה שחשבתם. המאפה העגול, בקוטר של צלחת, מעוטר בקצפת, מושקע וגם נראה טעים. “נראה", כי כבר לא יכולנו להכניס שום דבר לפה.
“סילו", שדרות ירושלים 210, חולון, 03-5733315 (לא כשר).
חדשות האוכל - ניסוי כלים
מסיבות טאפרוור – אולי לא השתתפתם באחת מהן, אבל בטוח נחשפתם אליהן בסדרות טלוויזיה ישנות. והנה יש לטאפרוור גם אתר בעברית, שממנו ניתן להזמין בקלות את המוצרים האמריקאיים. אין עוררין על איכותן של קופסאות הפלסטיק למקפיא של המותג האמריקאי הוותיק. האיטום כל כך עוצמתי ומדויק, שהאוכל נשמר בו בצורה האופטימלית ביותר, והריחות לא נודפים החוצה.
ניסינו את הערכה למקפיא – כמה סוגי כלים בגדלים שונים, וכבר לאחר שבוע הרגשנו שהאוכל נשמר בצורה טובה יותר מהקופסאות שקנינו בשוק. הפלסטיק מסיבי יותר, הסגירה הרמטית יותר, התחושה בטוחה יותר (155 שקלים, להשיג באתר טאפרוור).