תחקור מהיר של שחר גילה לי שהוא אחד הבעלים, ויחד עם חבר מאד טוב שלו , אוהד, (חברים טובים מגיל 13) הם פתחו את המקום הזה בגלל, ואולי בזכות הקורונה שביטלה להם את הטיול לדרום אמריקה. הבאסה מביטול הטיול הגדול לצד החשקים למקסיקו גילו להם שאין פה, מבחינתם, מקום שיכול לספק ביס מקסיקני כמו שהם מפנטזים עליו, צבעוני, שמח וטעים, כזה שנשאר קראנצ'י ובשרני לאורך כל האכילה
הקראנץ' שלא נגמר!
ואז מתחילה החגיגה - תכלס התהליך הוא פשוט, בוחרים מנה, אליה מוסיפים חלבון (עוף, בקר, אסאדו מפורק, סויה) וזהו. אם בא לכם להשתדרג תצטרכו להפרד מעוד 15 שקלים תמורת תוספת ושתיה.