הכירו את Mush Foods: הסטארטאפ בתחום הפודטק שישאיר אתכם פעורי פה

חממת הפודטק The Kitchen Hub מבית שטראוס והיזם שלום דניאל משיקים סטארטאפ חדש: פריצת דרך עולמית שתצמצם את הפגיעה בסביבה תוך הפחתת כמות הבשר במוצר וזאת ללא פגיעה בטעם, במרקם ובערכים התזונתיים.

ליאל עזור צילום: פרטי
חומר גלם חדש: מיצליום
חומר גלם חדש: מיצליום | צילום: דן לב
5
גלריה
50cut
50cut | צילום: דן לב
המהפכה ההיברידית: המבורגר
המהפכה ההיברידית: המבורגר | צילום: דן לב

שלום דניאל, המייסד המשותף והמנכ"ל של Mush Foods טוען כי הפתרון הוא מוצרים היברידיים, אשר יגשרו בין העולם הקרניבורי לעולם הטבעוני. מוצרים אשר עשויים מ-50% בשר, עוף, דגים וכו' ו-50% מחלבון אלטרנטיבי איכותי אחר: "אנו מאמינים שכדי לייצר שינוי אמיתי בשוק, צריך להשקיע בתהליך וביצירת פתרון שיגרום להפחתה משמעותית של צריכת בשר - בעצם, חומרי הגלם שלנו מיועדים בראש ובראשונה ליצרני הבשר עצמם, על מנת לעזור להם לצמצם את הפגיעה בסביבה ולהשתמש בכ-50% פחות בשר במוצרים כמו: המבורגרים, נגיסי עוף, קבבים, נקניקיות ועוד. בדומה למעבר ההדרגתי לרכבים חשמליים, אי אפשר לצפות מבני אדם לעבור לתזונה טבעונית בלחיצת כפתור. זהו תהליך ואנחנו חלק ממנו כדי לגרום לעולם ההיברידי להיות הקטר שיביא להשפעה הגדולה ביותר על התעשייה והסביבה".

mush foods נאגטס
mush foods נאגטס | צילום: דן לב
המהפכה ההיברדית: mush foods
המהפכה ההיברדית: mush foods | צילום: דן לב

מוצרי החברה מתוכננים להיות משולבים אצל יצרנים שונים ובראשם יצרני בשר כמוצר 50CUT שחציו בשר וחציו תפטיר טבעי, ובכך לפנות לקהל גדל של מפחיתנים (קהל שמעוניין להפחית את צריכת הבשר שלו ממניעים בריאותיים, סביבבתיים ומצפוניים).  מגוון מנות היברדיות המכילות  50% בשר לסוגיו ו-50% מציליום  יוגשו כבר בקיץ 2022 במסעדות נבחרות.

תגיות:
בשר
/
אוכל
/
בריאות
/
טכנולוגיה
/
היברידית
/
פודטק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף