אם אתם באזור, אתם חייבים לעצור ב"טאבון פאטמה" בזרזיר
מנת דגל שמבושלת בסגנון בדואי עתיק, שכמותו לא הכרנו בישראל, ושלל סלטים ותוספות שרק מהם אפשר לשבוע. אם הגעתם לכאן, או עברתם פה, אל תתבלבלו: עצרו אצל איציק
אלון צרפתיסלטים במסעדת “טאבון פאטמה”| צילום: פרטי7גלריהמדפונה במסעדת “טאבון פאטמה”| צילום: פרטיפלאפל ב''טאבון פאטמה''| צילום: פרטי
4 מוצרים שישדרגו לכם את הסופגניות הביתיות
ממרח פיסטוק של מקס ברנר| צילום: דני גולן
משטח אפייה, 20 שקלים, להשיג ב־Flying Tiger.
משטח אפייה| צילום: Flying Tiger Copenhagenנינג’ה סמארט| צילום: שריג יבואן רשמי