ברגר התרגשה מאד וההתרגשות אף אחזה בצוות של המסעדה שהוא חלק בלתי נפרד מהזכייה לדבריה ואף הוסיפה: "איזה כיף שהעולם מתחיל להקשיב, להפנים את השינויים, דברים שהיו לא הגיוניים בהתחלה, מתחילי לאט לאט לשקוע וזה מרגש אותי. אני אוהבת את הדיסוננס הזה בין השוק, הרחוב ואופה. זה משגע אותי, ואני אוהבת את זה. אתה הולך באחד הרחובות הכי מכוערים לתוך עולם מאוד נקי ומינימליסטי".
"לפני שבע שנים, כשהתחלתי במסע הזה, בישול עם ירקות בלבד היה משהו שאף אחד לא חקר לעומק", הוסיפה ברגר. "עכשיו, למסעדות כמו נומה יש עונות שלמות של ירקות, ורבות אחרות הופכות את הפירות לכוכבי הארוחה, בעוד שהדגים והבשר מוגשים בצד. זה פשוט נשמע לי הגיוני. אנחנו במאה ה-21 עכשיו, ובעיניי זו הדרך שבה שפים צריכים לבשל".
אנחנו נפגוש את השפית המוכשרת בטקס ההכרזה באבו דאבי ב- 30 לינואר ונספר לכם הכל מהשטח.