ל'אפוק מבית רובושון נפתחה בתל אביב. האם היא תצליח?

לראשונה בישראל קבוצת רובושון פותחת מסעדה בתל אביב האם מסעדת היוקרה הצרפתית , תצליח הביא את חווית ארוחת הגורמה או שהישראלים יקטלו אותה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביצתו של רובושון
ביצתו של רובושון | צילום: אנטולי מיכאלו
2
גלריה

לא מעט ישראלים חובבי אוכל טוב, שנוסעים לטייל בצרפת, יעצרו במסעדה של רובושון כדי לאכול את הפירה המפורסם או ארוחת מנות עשירה . והנה לאחר הרבה שמועות והתרגשות נפתחה בתל אביב מסעדת לה 'אפוק מבית רובושון במלון הבוטיק היוקרתית "אלקוניןן" שבלילינבלום.

על פי הרעיון של הקבוצה, המסעדה בתל אביב תהיה קלילה יותר מהמסעדה בפאריז ותשלב בתפריט גסטרונומיה צרפתית לצד ים תיכוני עם חומרי גלם מקומיים ותיבול מזרח-ים תיכוני. לצידן יככבו מנות דגל של קבוצת רובושון והקינוחים הפריזאים, כל זאת בליווי סומליה ויינות וינטג׳ מעולים מצרפת ומישראל. המסעדה תכלול 80 מקומות וכן חלל אירוח פרטי ל-20 איש . בנוסף, במקום יש בר קוקטיילים מעוצב וטעים. העיצוב בצבעי תכלת ובז׳ שואב השראה מצילומי ארכיון של המלון ושל תל אביב של שנות השלושים של המאה ה-20.

רובושון
רובושון | צילום: אנטולי מיכאלו

ביצה עלומה ב- 320 שקלים

ל׳אפוק. לילנבלום 6, תל אביב. לא כשר

תגיות:
מדריך המסעדות של מישלן
/
ז'ואל רובושון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף