מעטים לא מכירים את השם רביבה וסיליה, שהפך בבוא השנים למותג קונדיטוריה ואירוח מהגבוהים שיש בארץ ושממנו יצאו שפע של קונדיטורים ואנשי אוכל. את רביבה וסיליה המקורי פתחו לפני 35 שנה ברמת השרון, בימים אלו הסניף ה"צעיר" יותר , בקניון G חוגג 12 שנה של סטייל תל אביבי.
מקומות אלו משמרים עד היום את רוחה ומורשתה של המייסדת רביבה אפל, ששינתה את פני הקונדיטוריה הישראלית והביאה לכאן ניחוח פריזאי בדמות טארטלטים ופטיסרי. לצד רביבה בנו את החברה שותפיה לדרך וממשיכי דרכה: שי מונטג, שהיה יד ימינה כ- 20 שנה ומשמש כמנהל הקולינרי של הקבוצה ועמוס אפל ומיכל אשל שמנהלים את הקבוצה.